Bună ziua! Numele meu este Ema și vă rețin atenția pentru a vă împărtăși experiența mea alături de firma IUVARE CONNECT.

În urmă cu câțiva ani am hotărât împreună cu familia să trăim în Germania. Cum însă să reușesc acest lucru fără a cunoaște limba? A fost prima întrebare pe care mi-am pus-o dar și primul răspuns pozitiv venit din partea firmei IUVARE CONNECT. Aceasta mi-a oferit gratuit cursul de limbă Germană și cazare pe perioada școlarizării, atât în România cât și în Germania. Mai existau însă și alte probleme de rezolvat. Recunoașterea profesională din partea statului german, înscrierea copilului la școală, contul bancar, alocație, asigurări și așa mai departe. Absolut toate aceste preocupări au fost preluate de angajatorii profesioniști ai firmei IUVARE, care s-au implicat și ocupat personal de tot ce înseamnă integrarea mea în Germania. De când am pășit aici, am fost întâmpinați călduros pe aeroport și conduși la locuința, pe care firma IUVARE ne-a asigurat-o gratuit timp de trei luni.

🤩Locul de muncă este unul modern și foarte bine organizat, iar colectivul prietenos și binevoitor de la colegi până la șefi. Atunci când au apărut diverse probleme, cel mai adesea de comunicare sau între anumite instituții, am avut susținerea și implicarea firmei în rezolvarea și medierea acestora. Atribuțiile mele zilnice sunt cele pentru care profesional sunt pregătită iar salarizarea este exact cea promisă. Bineînțeles există și posibilitatea avansării profesionale și financiare, pe măsura implicării fiecăruia.

💸Iata-mă deci, lucrând în aceeași instituție unde am început în urmă cu trei ani, alături de oameni pozitivi, locuind în același land Niedersachsen, un land foarte frumos, cu multe perspective și oportunități.

🙏Nu ezitați așadar să contactați firma IUVARE CONNECT atunci când veți avea nevoie! 💚