Unic în Germania

Cu Iuvare PflegeCampus, creăm viitorul și ne asigurăm că în Germania vor continua să existe profesioniști calificați în domeniul asistenței medicale.

Cu ideea unui internat, care este unic în Germania, nu numai că am câștigat premiul german pentru inovație, dar am creat și o unitate școlară în care candidații noștri se pot simți ca acasă.

Doriți să aflați mai multe? Puteți găsi întregul articol din cotidianul „Mindener Tageblatt“ (versiunea germană) aici.

Bun venit in Germania!

Salutam noii cursanti, care au aterizat marti seara in Düsseldorf si au fost preluati de catre noi catre campusul unde acestia vor invata limba germana.

Iuvare PflegeCampus a primit premiul „German Innovation Award“

Premiul German pentru Inovație este o recunoaștere și un stimulent în același timp.

De mulți ani ne ocupăm cu încercarea de a acoperi deficitul de muncitori calificați în asistență medicală și deschidem mereu noi drumuri.

Pentru aceste eforturi am fost acum distinși cu Premiul German pentru Inovație.

Premiul German pentru Inovație recunoaște realizările inovatoare care deschid noi datorită plusului de valoare adăugată. Acestea pot fi atât produse, cât și servicii și pot proveni din industrii foarte diferite.

Dar accentul se pune întotdeauna pe experiența utilizatorului: soluții care ne fac viața mai bună și contribuie la un viitor mai bun. Premiul German pentru Inovație oferă acestor inovații remarcabile o platformă valoroasă – le face vizibile pentru un public larg și contribuie astfel la poziționarea de succes pe piață.

Cina de incheiere dupa examenul ECL

O seara finala grozava cu toti participantii miercurea trecuta! Noi credem ca primele examene au decurs grozav si am incheiat seara cu un gratar relaxant.

Studenți din Tunisia

Așteptăm cu nerăbdare să primim următorii studenți din Tunisia în campusul nostru pentru asistenti medicali. Au fost preluati personal de la aeroportul din Düsseldorf de colegul nostru Mirel. Înainte ca a doua clasă să înceapă, la jumătatea lunii mai, toată lumea are suficient timp pentru a se obișnui cu Germania și campusul. Aceasta include și un pic de vizitare a obiectivelor turistice, de exemplu în Hanovra sau Bielefeld.

5 mai este Ziua internațională a igienei mâinilor

Studenți de la Language Center Leese

🤩🥳Bun venit la noii noștri studenți de la Language Center Leese! Asistentii medicali trăiesc și învață aici cu alți studenți și pot câștiga bani în timp ce învață limba germană.


👀Esti si tu AMG sau cunosti pe cineva?


👉Atunci vă rugăm să ne trimiteți un mesaj și vă vom explica personal toate detaliile!

Trăiește și învață sub același acoperiș

Campusul Iuvare a deschis oficial pe 1 aprilie. Un internat modern a fost creat in interiorul fosta școli din Quetzen într-o fază de conversie de un an. „Participanții au călătorit deja în Germania din diferite țări în ultimele săptămâni și au avut ocazia să ajungă în liniște și să cunoască zona”, explică Katharina Biermann, Marketing Manager al Grupului Iuvare. Campusul Iuvare este conceput pentru a pregăti cât mai repede asistenții medicali străini pentru recunoașterea profesională și angajarea ca asistenți medicali calificați în Germania. Conform motto-ului „A trăi și a învăța sub un singur acoperiș”, personalul de asistență medicală este instruit în standardele germane de asistență medicală în cursuri intensive de trei până la patru luni, cu scopul de a finaliza testul de cunoștințe de asistență medicală necesar pentru recunoașterea profesională la sfârșitul cursului.

Puteți găsi întregul articol (în germană) despre deschidere aici.