INFORMAȚII IMPORTANTE despre certificatele de limbă germana B2!

Dragi prieteni, cunoștințe și interesați de programele Iuvare Connect!

Auzim din ce în ce mai des că sunt încă mulți Asistenti Medicali Generaliști români care și-ar dori să lucreze în Germania, dar sunt total greșit informați despre competențele lingvistice necesare, sau chiar mai rău, sunt mințiți de diverse firme de intermediere.

Faptul este:

Din primăvara anului 2021, autoritățile germane nu mai acceptă certificate de limbă, care provin de la o școală obișnuită de limbi străine și care sunt depuse ca parte a recunoașterii tale profesionale, în TOATE statele federale germane, fără excepție.

Fără excepție, sunt acceptate doar certificatele de limbă B2 de la institutele de limbi străine „ALTE” (de exemplu, Goethe, Telc, ÖSD, ECL).

Nu credeți minciunile pe care mulți intermediari de pe piata din Germania le spun în continuare doar pentru a vă plasa ca ajutor pe piața muncii din Germania și apoi a vă dezamăgi. NU vei primi recunoașterea cu diplomă B2 de la o școală obișnuită de limbi străine.

Și întrucât testele de limbă la „Institutele ALTE” precum Goethe, Telc, ÖSD și ECL sunt, desigur, mai complexe și mai intensive în comparație cu testele de limbă din școlile private de limbi străine, ne-am adaptat programele pe cheltuiala noastră și pentru beneficiul dumneavoastră.

O perioadă de curs prelungită la 4 luni, mutarea școlilor noastre de limbi străine din România în Germania, reglementări mai stricte pentru profesorii noștri și bineînțeles pentru studenți, toate pentru acelasi scop.

CALEA CĂTRE RECUNOAȘTEREA DVS. PROFESIONALĂ în Germania.

Vă rugăm să luați în serios textul și gândiți-vă cu atenție pe ce mâini va lasati cariera si cum doriți să faceți primii pași către viitorul dorit în Germania.

Nu ezitați să ne contactați cu întrebările dvs. și lăsați-ne să vă sfătuim pe larg dacă planificați

sa incepeti o carieră de succes ca asistent medical recunoscut în Germania.